Wat is een appelbox?

Een appelbox is een doosje in de vorm van een appel en wordt daarom ook wel appeldoos genoemd. In het doosje past precies een appel. Op deze manier kan de appel gemakkelijk meegenomen worden naar bijvoorbeeld het werk of naar school. De appelbox zal de appel goed beschermen waardoor de appel niet beurs zal zijn wanneer u de appel op wilt eten, eenmaal aangekomen op bestemming. Door de bedrukte appelbox kunt u genieten van uw appel wanneer u maar wilt. De appel zal niet beschadigd zijn waardoor het ten alle tijden heerlijk smaakt. Dit heeft als gevolg dat mensen sneller en vaker een appel meenemen naar hun werk of naar school in plaats van een snack. De appelboxen zijn nuttige relatiegeschenken die ook daadwerkelijk gebruikt zullen worden. De acceptatie van nuttige relatiegeschenken is beduidend hoger dan de acceptatie van andere promotieartikelen. Bestel dus snel de te bedrukken appelboxen als relatiegeschenken! Bij ons bestelt u de fruitdozen eenvoudig en voordelig.

De bedrukte appelbox wordt ook wel appeldoos genoemd en is ook zeer leuk om uit te delen tijdens schoolreizen en evenementen. De gepersonaliseerde appelbox zal kinderen, studenten, werknemers en zakenlui stimuleren om vaker fruit mee te nemen. Het is dus een goed idee om de bedrukte appelboxen weg te geven als relatiegeschenken. Zo draagt u positief bij aan de gezondheid van uw relaties en wordt er optimaal reclame gemaakt voor uw bedrijf. Omdat de appeldoosjes overal mee naartoe worden genomen, zal uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komen waardoor uw bedrijf alsmaar bekender wordt. Uw bedrijf wordt optimaal gepromoot met de bedrukte appelboxen zonder dat u daar zelf enige moeite voor hoeft te doen! Vandaar dat de appelbox een ideaal relatiegeschenk is. Houdt u meer van bananen of sinaasappels? Wij hebben ook banaanboxen en sinaasappelboxen. Zo worden ook mensen die geen appels lusten gestimuleerd om fruit mee te nemen. Onze fruitboxen zorgen ervoor dat u altijd uw favoriete fruitstuk met u mee kunt dragen.

Bent u opzoek naar een relatiegeschenk voor uw klanten, werknemers, relaties, personeel of zakenpartners? Of wilt u juist een leuke give-away om te gebruiken op exibitions en fairs? De appeldoos met opdruk is geschikt voor iedereen en kan worden weggegeven tijdens allerlei evenementen! Ook is de appelbox erg leuk voor kinderdagverblijven of om weg te geven tijdens schoolreisjes en andere uitstapjes. Kinderen moeten gezond worden opgevoed en daar kan u bij helpen! De appelbox is ideaal om kinderen te sensibiliseren om fruit mee te nemen naar school. Maar ook volwassenen zullen sneller fruit meenemen naar hun werk, wanneer de appel gemakkelijk en goed te vervoeren is. De appelboxen zijn ideale uitvindingen! Bij ons kunt u de appeldozen en fruitboxen bestellen tegen een zo laag mogelijke prijs.